Vestvågøy Janitsjar er det største janitsjarkorpset i Lofoten med over 30 aktive medlemmer i alderen 23-82 år.

Vestvågøy Janitsjar ble stiftet i september 1934, noe som gir oss en normal alder sammenlignet med andre korps i Norge. Vi har et styre bestående av 5 personer og aktive komiteer til forskjellige gjøremål. Vi er så heldige å ha to dirigenter for tiden, den ene er Nabil Mohamed(kulturskolerektoren i vestvågøy) og den andre er Bernt Gustafsson(jobber også i vestvågøy kulturskole) Økonomien er rimelig bra, men det er dyrt i Norge å kjøpe instrumenter og noter. Dette fører til at reiser og turer må betales av medlemmene selv.

Vi er alltid åpne for nye medlemmer som ønsker å være med på denne utviklingen, og vi tar i mot alle som er interessert i korpsmusikk! Eneste kravet vi stiller er at du er minst 15 år gammel, og ellers er villig til å yte litt musikalskt.

Vi øver to dager i uken på Oppdøl skole, mandager og torsdager fra kl 1930-2200. Øvelsene fyller vi med musikk, godt humør, og en kaffetår. 

Styret

Styret og leder utgjør korpsets daglige ledelse. Alle beslutninger vedrørende arrangementer, drift mv går via leder og/eller styret.

Det sittende styre består av:

Leder:

 

Liv Haukenes

Nestleder:

 

 Heidi Johannesen  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kasserer:

 

 Marit Lystad Olsen  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sekretær:

 

 Stine Solheim  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Styremedlem:

 

 Heidi Frantzen

Kontakt oss gjerne, dersom du ønsker å invitere korpset til å delta i et eller annet opplegg/arrangement.