Presseklipp

LT_logoMuzang-forberedelser

Vestvågøy Janitsjar er godt i gang med forberedelsene til årets Muzangforestilling.
Torsdag 25. april går forestillingen av stabelen i Lofothallen. Vestvågøy Janitsjar har jobbet lenge med forberedelsene, og nærmer seg nå målet etter helgas innsats på Opdøl skole.

Lofot-Tidende 9. april 2008

LP_LogoStjernesatt nytt muzang-show

Vestvågøy Janitsjar har hentet sangfugler fra Ofoten og Lofoten til årets muzang-show - som tar for seg filmmusikk.
Vestvågøy Janitsjars The Muzang Show er drøye to uker unna, og i helgen kjørte de siste maratonøving. Nå er det mest finpuss igjen. Men søndag var det første øving for barnekoret Lofotungan.

Lofotposten 8. april 2008

LP_LogoMuzang i sikte

OPPDØL: Vestvågøy Janitsjar startet fredag øvelsene til årets Muzangshow med en egen øvelseshelg.
– Dere er for seine. Hvorfor må jeg si dette så mange ganger? Nå tar vi det tone for tone. En, to, tre fir.
     Det er mange ordrer som slenges ut fra dirigent Frode Sollie den første helga forberedelsene til showet begynner. Ennå er de kun i fasen der de spiller gjennom materialet for å bestemme seg for hva de skal bruke.

Lofotposten 23. januar 2008

LT_logoFilm som rød tråd

Vestvågøy Janitsjar startet i helgen øvingen frem mot The Muzang Show i Lofothallen. James Bond og Gudfaren kommer.

- Film blir hovedtema under showet og publikum kan forvente alt fra Disney, Titanic, Chaplin til James Bond. Men det kan også hende at det kommer et par låter utenom, forteller Trude R. Selnes i Vestvågøy Janitsjar.

Lofot-Tidende 23. januar 2008

LT_logoDet ble show!

Janitsjaren og solistene klarte nok en gang å lage kjempesteming i Lofothallen med The Muzang Show
Publikum som ankom Lofothallen fredag kveld ble møtt av en scene dekorert med stearinlys og blomster, og fikk for andre gang oppleve et storslått Muzang show. I år hadde Vestvgøy Janitsjar hentet inn to nye solister: Karoline Gjertsen fra Flakstad og Hilmar Bakken fra Vestvågøy, og dette var til stor glede for publikum.

Lofot-Tidende 2. mai 2007

LP_LogoEn musikalsk opplevelse

Vestvågøy Janitsjars storsatsning «The Muzang Show» i Lofothallen på Leknes er liv laga.
Det beviste Janitsjaren sammen med sangsolister, og ikke minst de rundt om 600 publikummer som hadde møtt opp for å la seg imponere av et lokalt korps sin vilje til å gi publikum en musikalsk opplevelse.
     «The Muzang Show» ble arrangert for andre gang i år, og foruten arrangørkorpset med kapellmester Frode
Sollie, hadde de med seg sangsolistene Heidi Blåsmo Frantzen, Svein Harald «Klasken» Hanssen, Karoline Gjertsen og Hilmar Bakken.

Lofotposten 30. april 2007

LP_Logo

Øver for fulle lunger

Vestvågøy Janitsjar øver i harde tak til The Muzang Show neste fredag. – Kjempeartig, fastslår Heidi Johannessen og LillTove Frantzen.
Heidi Johannessen er leder i Vestvågøy Janitsjar, og Lill Tove Frantzen er leder for Muzang-komiteen.Helt siden nyttår har korpset trent på årets utgave av The Muzang Show:To øvinger ukentlig,tre helgeøvinger og en ekstraøving i forkant av showet fredag 27.april.

Lofotposten 17. april 2007

Drar i gang nytt Muzangshow

Etter at fjorårets Muzangshow ble en suksess blåser Vestvågøy Janitsar i gang et nytt Muzangshow.
Muzangshowet 2007 går av stabelen den 27.april i Lofothallen på Leknes, og blir spilt kun en gang. Arrangementet er alkoholfritt, og barn under 10 år slipper gratis inn.

Lofotposten 8. mars 2007

LP_LogoFullsatt møljespell

Det ble en forholdsvis lang korpskonsert med lite variasjon i musikkvalget. De syv korpsene kunne med lykke ha presentert en bredere musikalsk meny.
Bodø janitsjar var unntaket. De presenterte filmmusikk med tema fra «Jungelboken». Musikk som langt fra er utslitt. Dirigent Stein Ivar Frydenlund ledet korpset gjennom fire kjappe stykker.

Lofotposten 5. mars 2007

LT_logoKorpsglede

Korpsene på Vestvågøy samlet seg til nyttårskonsert lørdag, og det ble tid til mer enn spilling.
For med 150 musikere samlet på ett sted, blir det mulighet til å få nye venner. Og det var en mulighet blant andre jentene i Leknes skole- og ungdomskorps benyttet seg av.
    – Det er kjempeartig å være med i korps. Særlig når man får dra rundt og spille og treffe andre, sier Celin Siem (9) som driller.

Lofot-Tidende 24. januar 2007

LP_LogoBlåsende helaften

BSUM-aspirantene Joakim Madsen Lorentzen og Sander Hartvigsen Salomonsen sørget for full musikk i Gravdalshallen lørdag sammen med 120 andre korpsaktivister.
De to aspirantene opptrådte modig med to solonumre foran hundrevis av tilskuere i Gravdalshallen lørdag kveld. Anledningen var nyttårskonserten til Buksnes Skole- og Ungdomsmusikk (BSUM), og i alt fem korps og to drilltropper fra hele Vestvågøy deltok.

Lofotposten 22. januar 2007

LT_logoNy Muzang er på gang

The Muzang Show i fjor vår ble en knallsuksess. Nå satser Vestvågøy Janitsjar på nytt show i Lofothallen.
En fredagskveld i mai i fjor gikk janitsjarens største arrangement noen sinne av stabelen i Lofothallen. RUndt 500 personer fikk med seg showet som inneholdt storbandmusikk med swing og snert.

Lofot-Tidende 17. januar 2007

LP_LogoShowtime og gåsehud

Fredagens The Muzangshow var god underholdning med musikk som til tider ga en gåsehud. Det hørtes helhetlig og gjennomarrangert ut.Vestvågøy Janitsjar trår inn i rekken av gode kulturarrangører i storformat i Vestvågøy.
Jeg ble nesten slått ned i bakken, sierLiv Bodil Bendiksen.Hun beskriver åpningen av The Muzang show med «Don't let the sun godown on me» med Heidi Blåsmo Frantzen som solist.Den satt. Frantzen hadde en stemme det er en sjeldenhet åfå oppleve live i Leknes, og sammen med «Klasken» Hanssen, janitsjar, mannskor og band ble flere glansnummer fremført i begynnelsen; - Detblir vanskelig å toppe dette, sier Bendiksen i pausen og få rmedhold av venninnene LillMarina Johnsen og Elin Wangsvik.

Lofotposten 15. mai 2006